За повеќе информации, ве молиме да не контактирате!

Contact Form Demo

Click here to display content from Google Maps.
Learn more in Google Maps’s privacy policy.

Претседател
Спортски директор

Митко Стојковски
Ванчо Мицевски

Адреса: ул.Булевар 1-ви Мај бр.61

E-Mail : fkpelister@fkpelister.mk

Брз пристап

Имате прашање ?

Фудбалски Клуб
Пелистер Битола