ФК Пелистер 2023/24

ФК Пелистер

12 / ИЛЧЕ ПЕТРОВСКИ

ГОЛМАН

90 / НАТАНИЕЛ ДИМОВСКИ

ГОЛМАН

1 / АНДРЕЈ ЈОВЧЕВСКИ

ГОЛМАН

34 / ФИЛИП МИЛЕНКОВСКИ

ОДБРАНА

6 / ХРИСТИЈАН ГРОЗДАНОВСКИ

ОДБРАНА

66 / БОЈАН СТЕФАНОВСКИ

ОДБРАНА

5 / СТЕФАН КОСТОВ

ОДБРАНА

25 / БОРЈАН ПАНОВСКИ

ОДБРАНА

7 / БЛАГОЈА ЉАМЧЕВСКИ

ОДБРАНА / КАПИТЕН

2 / СТЕФАН ИВАНОВСКИ

ОДБРАНА

18 / ХРИСТИЈАН СТОЈАНОВСКИ

ОДБРАНА

14 / МАРИО НАУМОВСКИ

СРЕДЕН РЕД 

23 / ПЕТАР ЉАМЧЕВСКИ

СРЕДЕН РЕД

21 / ЃOРГИ ТАНУШЕВ

СРЕДЕН РЕД

35 / ДАВИД ЈОШЕВСКИ

СРЕДЕН РЕД

20 / ЈОВАНЧО ТРАЈКОСКИ

СРЕДЕН РЕД

15 / МАРИО ДЕБРЕШЛИОСКИ

СРЕДЕН РЕД 

4 / ГАБРИЕЛ КРСТЕВСКИ

СРЕДЕН РЕД

13 / АНДРЕЈ СИЛЈАНОВСКИ

СРЕДЕН РЕД / НАПАЃАЧ

30 / БОЈАН СПИРКОСКИ

НАПАЃАЧ

45 / СИМЕОН ХРИСТОВ

НАПАЃАЧ

8 / ДАРКО РАЗМОСКИ

НАПАЃАЧ

19 / МИХАИЛ ТАЛЕВСКИ

НАПАЃАЧ

10 / БОРЧЕ МАНЕВСКИ

НАПАЃАЧ / ЗАМЕНИК КАПИТЕН 

11 / БОБАН ЗДРАВЕВСКИ

НАПАЃАЧ

САШЕ ВЕЉАНОВСКИ

КОНДИЦИОНЕН ТРЕНЕР

ГОРАН ПАШОВСКИ

ТРЕНЕР НА ГОЛМАНИ

ВАНГЕЛ АЛТИПАРМАКОВСКИ

ПОМОШНИК ТРЕНЕР

ВЛАТКО КОСТОВ

ШЕФ НА СТРУЧЕН ШТАБ

ГОЦЕ СТАВРЕВСКИ

ЕКОНОМ

ЖИВКО РИСТЕВСКИ

ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕРЕН

Д-р.ХРИСТО БОЈАЏИЕВ

ГЛАВЕН ЛЕКАР НА ФК ПЕЛИСТЕР

МЕДИЦИНСКИ ТИМ

МАРЈАН ЈОНЧЕВСКИ                                       НИКОЛА МИЦЕВСКИ                                       НИКОЛЧЕ МИТРЕВСКИ   

 

 

Брз пристап

Имате прашање ?

Фудбалски Клуб
Пелистер Битола