Нов почеток за нови успеси и победи!

Ова е нашиот нов почеток. Веројатно е различен и посебен од секој друг, бидејќи Пелистер е посебен клуб. Ви ги претставуваме новите дресови и нашите професионалци за сезоната 2023/24, во која наша единствена цел е промоција во ПМФЛ. Ви се допаѓаат ли новите гарнитури на нашиот клуб? Наскоро ќе бидат пуштени во продажба и изложени […]

Нов почеток за нови успеси и победи! Read More »