ВАЖНО СООПШТЕНИЕ !

Соопштение Почитувани, На излагањата на советот на општина Битола, комисиите и преку медиумите и социјалните мрежи изнесени се невистини и инсинуации заради кои се чувствувам лично, но и како генерален извршен директор на ФК ПЕЛИСТЕР повикан да се огласам. Изјавите дека клубот има 60,70,80 технички лица на платен список се голема лага. Одговорно и транспарентно […]

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ! Read More »