Соопштение

НАСКОРО – Новитети и промоции во ФК Пелистер!

Фудбалскиот клуб Пелистер ја известува целокупната јавност и сите вљубеници во фудбалот и секако најверните “Чкембари”, дека клубот во наредниот период што следува, ќе промовира уште еден нов играч кој што ќе му се приклучи на тимот за следната натпреварувачка сезона. Двократниот Куп-шампион во досегашниот трансфер период ги доведе следните играчи: Симеон Христов, Борјан Пановски, …

НАСКОРО – Новитети и промоции во ФК Пелистер! Read More »

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ !

Соопштение Почитувани, На излагањата на советот на општина Битола, комисиите и преку медиумите и социјалните мрежи изнесени се невистини и инсинуации заради кои се чувствувам лично, но и како генерален извршен директор на ФК ПЕЛИСТЕР повикан да се огласам. Изјавите дека клубот има 60,70,80 технички лица на платен список се голема лага. Одговорно и транспарентно …

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ! Read More »