Старт на подготовките за следната сезона

ФК Пелистер денес ги започна подготовките за престојната сезона со нов стручен штаб и неколку нови имиња од кои се очекува дека оваа година ќе биде постигната целта. Има нови млади фудбалери од кои се очекува многу во иднина и на тој начин драстично ќе биде подмладен тимот. За тоа кој ќе добие шанса во …

Старт на подготовките за следната сезона Read More »