Пелистер најави промоција во ПМФЛ!

Денеска во просториите на клубот беше оддржана прес-конференција за сите медиуми, на која беше кажано кои се целите на клубот, како екипата е подготвена итн. На денешната прес-конференција присуствуваа капитенот Благоја Љамчевски, спортскиот директор Ванчо Мицевски и помошниот тренер Вангел Алтипармаковски.Секој даде свое мислење, за тоа како работите се движат моментално во клубот. Капитенот Љамчевски […]

Пелистер најави промоција во ПМФЛ! Read More »