Пелистер влегува во E-SPORT светот!

Фудбалскиот клуб Пелистер ја известува целокупната јавност, дека во периодот што доаѓа, поточно на 29.09.2023 клубот започнува едно ново поглавје, и за прв пат ќе биде претставник во Балканската Esports лига која ќе биде пренесувана во живо на Arena Esport. Клубот во соработка со најдобриот Македонскиот еспорт репрезентативец и 4-годишен шампион во EFootball во Македонија, […]

Пелистер влегува во E-SPORT светот! Read More »