Христијан Стојановски е повикан за U-18 Репрезентацијата на Македонија !

Нашиот првотимец Христијан Стојановски е повикан за U-18 Репрезентацијата на Македонија на пријателските натпревари против Репрезентацијата на Црна Гора што ќе се одиграат на 11.04 и 13.04/2023 год. Христијан Стојановски со своите стандардни настапи за првиот тим и добрите игри го заслужи повикот за репрезентацијата кај селекторот Тони Јакимовски. Очекуваме нашиот првотимец да се покажи во најдобро светло.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *