Пелистер го потпиша Јорданчо Наумоски!

оцко

Екипата на  Пелистер продолжи да се екипира за продолжението од сезоната во ВМФЛ и донесе второ ново име.

Нов член на Пелистер е искусниот Јорданчо Наумоски кој игра во средниот ред. Фудбалерот претходно има настапувано во Победа, Тиквеш, Металург, Брондби, 11 Октомври.

Тој е второто ново име во Битола во овој преоден рок по ангажманот на Вилдан Керим.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *