Нов повик во репрезентација за тројца наши млади фудбалери !

Првото место на табелата донесе нов повик за тројца наши фудбалери во репрезентативниот камп У-17 кој ќе се одржи во Кичево:

Репрезентацијата на Македонија У-17 (ген.2006) во периодот од 17.04.2023г. до 21.04.2023г. ќе одржи камп во Кичево. За овај настан повикани се тројца наши фудбалери:

– Андреј Силјановски

-Габриел Крстевски

– Стефан Спировски

ФК Пелистер му посакува среќа и успешна презентација на нашиот клуб !