Најмладите на меѓународен турнир “Еден на еден – Могила Куп”

Нашите најмлади дечиња изминатиот викенд учествуваа на меѓународен турнир во Могила.На овој меѓународен турнир учество зедоа 4 генерации од нашата школа.

Нашите најмали дечиња, односно генерација 2015 издвои најдобар резултат т.е го освоија второто место.Останатите генерации кои зедоа учество на овој турнир беа:

-Генерација 2010 – 4 место

-Генерација 2012 – 3 место

-Генерација 2013 – 3 место

– Генерација 2015 – 2место